Човен-гумова Лисичанка та надувні човни гумові і пвх

Номер оголошення 55467

Опис

http://lodki-rezinovye.at.ua/index/0-19

Човен-гумова Лисичанка та надувні човни гумові і надувні човни ПВХ - купівля та вибір гумових надувних човнів в нашому магазині подарує Вам справжню насолоду, незалежно від смаку і віку.

066-263-74-72 або 068-064-00-13

https://www.youtube.com/watch?v=td1I0wb5F48

Завжди у продажу недорого човен надувний гумовий Лисичанка, лисичанка гумова Стриж, гумова лисичанка Зорька, лисичанка надувна Язь, човен Чайка надувна лисичанка, лисичанка човен-гумова Байкал, човен надувний лисичанка Ерлан, надувний човен лисичанка Дельфін, човен пвх Лисичанка, човен надувний ПВХ Скіф одномісний, Скіф пвх двомісний човен, човен пвх Скіф з навісним транцем, човен пвх Скіф з жорстким транцем, човен пвх Барк, пвх човен Скіф з поворотними кочетами, надувний човен пвх Скат, Сіріус човен пвх, Корсар надувний човен пвх, Колібрі човен надувний пвх.

тел 066-263-74-72 або 068-064-00-13

Купити човен надувний гумовий лисичанка.

Продам недорого човен надувний гумовий Лисичанку, лисичанку гумову Стриж, гумову лисичанку Зорька, лисичанку надувну Язь, Чайку надувну лисичанку, лисичанку гумову Байкал, надувну лисичанку Ерлан, надувну лисичанку Дельфін, човен пвх Лисичанка, Скіф одномісний, Скіф двомісний, Скіф з навісним транцем, Скіф з жорстким транцем, Барк, Скіф з поворотними кочетами, Скат, Сіріус, Корсар, Колібрі.

Продаж надувних гумових човнів та надувних човнів з ПВХ

У продажу надувні човни з ПВХ гребні і ПВХ моторні, ПВХ безкилевые і ПВХ з надувним кілем, ПВХ з навісним транцем і ПВХ з жорстким транцем з гарантією від виробника, підвісні і стаціонарні мотори, двотактні, чотиритактні, водомети, електромотори, клапана на гумові човни всіх типів, ремкомплект та інші аксесуари, заброди, бахиллы, льодобури.

Недорогі надувні човни ПВХ і гумові мають можливість встановлення навісного транца для мотора.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Інформакс Безкоштовні авто-мото оголошення Бару та Вінницької області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Інформакс Безкоштовні авто-мото оголошення Бару та Вінницької області