"MOTOR4x4" - магазин для тюнінгу позашляховиків

Номер оголошення 427252

Опис

Вибрали джип, але бажаєте його переробити під себе? Борючись з цим завданням, негайно виникають питання - у якому місці придбати потрібне обладнання та елементи, що підійдуть для Вашої моделі машини. Головне достоїнство спеців MOTOR4x4 - ми любимо нашу діяльність. Наші працівники не тільки виробляють тюнінг, вони утворюють неповторне творіння, а значить роблять все дуже якісно. Співпраця з дуже відомими і надійними виробниками дає можливість Вам знайти потрібні елементи по невисокій вартості. У великому списку онлайн-магазину: обважування, пороги, кришки для кузова пікапів, диски, акумулятори та інші товари для різних автомобілів. Дуже швидка доставка і оптимальна вартість. Станьте одним з наших стабільних покупців.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки
Елена Владимировна : Помогли выбрать все необходимые детали для модернизации моего джипа, осталась очень довольна сотрудничеством и смело могу рекомендовать их услуги!

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Інформакс Безкоштовні авто-мото оголошення України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Інформакс Безкоштовні авто-мото оголошення України